Οι Σέλτικς απορρίπτουν το «αίτημα» του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκας προκάλεσαν το σύλλογο της Βοστόνης για ένα παιχνίδι που θα έμενε στην ιστορία και από το οποίο θ’ αναδεικνυόταν ο υπεπρωταθλητής Ευρώπης. Ωστόσο, το έμμεσο αίτημα του Παναθηναϊκού AKTOR φαίνεται ότι πέφτει στο κενό…

Ο Τζέισον Τέιτουμ τοποθετήθηκε επ’ αυτού στο περιθώριο της επίσκεψης των Σέλτικς στο Τορόντο για το ματς με τους Ράπτορς και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθέσεις. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Έχει πλάνα να το συζητάμε και να λέμε για το πόσο ανταγωνιστικό θα ήταν, αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να διεξαχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι» είπε.

Ο προπονητής των «Κελτών», Τζο Μαζούλα, από την πλευρά του, δεν θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα, απαντώντας απλώς πως «θα παίξω οποιονδήποτε έχει το πρόγραμμά μας, αλήθεια δεν με ενδιαφέρει».

Τέλος, κανένα ενδιαφέρον για ένα τέτοιο παιχνίδι δεν έδειξε ούτε ο Ξαβιέ Τίλμαν, ψηλός των Σέλτικς, ο οποίος ανέφερε: «Θα ήθελα να ανταποκριθώ στην πρόκληση αυτή; Όχι, πιστεύω πραγματικά ότι το NBA είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, επομένως όταν λέμε "πρωταθλητές κόσμου" δεν το λέμε ελαφρά, το αξίζουμε, όλοι δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.

Αν οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο λέει ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ή οτιδήποτε άλλο, δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

sport-fm.gr