Σφοδρή επίθεση Τεμπονέρα σε Κασσελάκη - Γιατί τον κατηγορεί

Σε ανάρτησή του ο πατρινός εργατολόγος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Τεμπονέρας επιτίθεται σε σφοδρότητα στον τ. πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη , με αφρομή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που γίνονται εναντίον του.

Συγκεκριμένα σημειώνει:
Οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, όπως ο παρακάτω λογαριασμός, με την ανοχή, υποστήριξη και καθοδήγηση του ιδίου, μετά την συνέντευξή του στο STAR, συκοφαντούν εσκεμμένα ανθρώπους με τρόπο που θα ζήλευε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Φαήλος Κρανιδιώτης(όψιμοι υποστηρικτές του).
Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση, αφού ο κ.Κασσελάκης και πολλοί από τους οπαδούς του δεν διαφέρουν και πολύ ως προς τις φασιστικές πρακτικές και την εκτόξευση λάσπης(«πες πες, κάτι θα μείνει»).
Πάμε λοιπόν:
Ο παρακάτω χρήστης που έχει ήδη ταυτοποιηθεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του στον Εισαγγελέα προσκομίζοντας τις τρεις συμβάσεις από τις έμμισθες θέσεις από τις οποίες δήθεν πληρώνομαι από το κόμμα. Το ποσό που θα επιδικασθεί από την αγωγή, θα δοθεί στους εργαζόμενους στην Αυγή και στο Κόκκινο, τους οποίους ο ίδιος άφησε απλήρωτους.
Είναι γνωστό ότι την επομένη της συμμετοχής μου στην εκδήλωση στο θέατρο ΑΛΦΑ με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου (εκδήλωση στην οποία παρέστη ο πρώην Πρόεδρος) ο κ.Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση μου (πριν από 8 μήνες) από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρείχα υπηρεσίες μου ως επιστημονικός συνεργάτης και μισθοδοτούμουν όχι από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τη βουλή.
Έκτοτε δεν είχα και δεν έχω καμία έμμισθη θέση, ούτε έχω πάρει ποτέ 1 ευρώ ποτέ από το κόμμα.
Σημειωτέο ότι δεν επρόκειτο για αργομισθία αλλά για κανονική απασχόληση, καθώς όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και η τομεάρχης Εργασίας κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όλες οι προτάσεις νόμου για εργατικά και ασφαλιστικά νομοσχέδια, οι ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές κλπ στη βουλή, η τεκμηρίωση για τα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα που μοιράζεται στους βουλευτές και σε όλα τα μέλη του κόμματος, περνούσαν από τα χέρια και τα «μάτια» μου. Εργαζόμουν δλδ όχι για ένα βουλευτή αλλά για όλα τα μέλη και στελέχη του κόμματος. Να σημειωθεί επίσης ότι το ίδιο ακριβώς συνέχισα και συνεχίζω να κάνω και μετά την απόλυσή μου για λόγους αρχής και για να αποδείξω στον κ.Κασσελάκη και στους όμοιούς του, ότι δεν είμαι σαν τα μούτρα του.
Διατηρώ δικηγορικό γραφείο εδώ και 18 χρόνια και φυσικά ζω από τη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Οι υψηλές επιστημονικές απαιτήσεις για τα ανωτέρω ζητήματα, που είναι αδύνατο να τεκμηριωθούν από μη νομικό, δεν μου επέτρεπαν να βρίσκομαι στο γραφείο μου για πολλές ώρες καθημερινά, (συσκέψεις στη βουλή, τηλεδιασκέψεις, συνεννοήσεις με την γραμματεία της ΚΟ κλπ.). Δυστυχώς δεν διαθέτω τα εκατομμύρια ευρώ του κ.Κασελάκη και στο εργατικό δίκαιο έμαθα, ότι η εργασία πληρώνεται.
Τα τελευταία 12 χρόνια συμμετείχα σε εκατοντάδες εκδηλώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα με δικά μου έξοδα, όπως και πολλά άλλα στελέχη που με προσωπικό τους κόστος(και οικονομικό) δίνουν τη μάχη για την Αριστερά.
Αλλά τι σχέση να έχει ο κ.Κασσελάκης με την Αριστερά;
Προκαλώ τον εκατομμυριούχο κ.Κασσελάκη, να πει ότι πληρώνει αντίστοιχα τα έξοδα του και δεν χρησιμοποιεί το ταμείο του κόμματος.
Σε λίγο ξεκινάω άλλη μια ομιλία μου με την ΑΔΕΔΥ στη Βόνιτσα, ενημερώνοντας αφιλοκερδώς τους εργαζόμενους για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους θέματα.
Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με φασιστοειδή.