Πάμε ΠΑΣΟΚ

του Χρήστου Βουλδή, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ, Στελέχους ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

 

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ένας χορός 300.000 ανθρώπων με δυο μπροστάρηδες. Τι χορός θα ήταν μόνο με τους μπροστάρηδες; Τανγκό; Βαλς; Είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό πανηγύρι με χιλιάδες ανθρώπους πιασμένους χέρι χέρι. Εκατομμύρια πολίτες παρακολουθούν.

Ο νικητής της Κυριακής θα είναι πρόεδρος όλων και προσμένουμε νέα πράγματα από τη Δευτέρα. Από αυτό εξαρτάται τι θα κάνουν και οι 300.000 από Δευτέρα και τι οφέλη θα έχουν όλοι οι πολίτες στο μέλλον.

Μια σπουδαία συμμετοχική διαδικασία που θα βγάλει πρώτη την Κοινωνία και δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αρχηγός.

Παπαγάλοι φλυαρούν για μειονεκτήματα και αρνητικά στοιχεία των υποψηφίων, παραβλέποντας πως πρόκειται για δυο ικανότατους νέους πολιτικούς με διαδρομή και περγαμηνές. Όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν σοβαρά βιογραφικά και κατέβαλαν μέγιστη προσπάθεια για το ΠΑΣΟΚ της κοινωνίας, των μελών και των φίλων.

Πολλοί ρωτούν ποιος από του δυο θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, εμείς απαντάμε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που θα δώσει λύσεις στην ακρίβεια, την ανεργία, που θα ενισχύσει το δημιούργημά του, την δημόσια υγεία. Αξιοπρέπεια ζητούν πρωτίστως οι Έλληνες σύγχρονοι μετανάστες για να επιστρέψουν. Δικαιοσύνη και καθαρές διαδικασίες.

 Σε όλη τη μακρά αναμέτρηση στήριξα τον Παύλο Γερουλάνο. Σε αυτή τη φάση προκρίνω τον Χάρη Δούκα. Έχω την αίσθηση πως ο Παύλος Γερουλάνος με ένα βήμα την Κυριακή θα προσπερνούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο Χάρης  Δούκας χρειάζεται ένα άλμα. Απόλυτα, το ΠΑΣΟΚ έχει να κερδίσει και από τους δυο.

Να επισημάνω πως είναι μειονέκτημα να μην είναι ο πρόεδρος βουλευτής, ένα μειονέκτημα που προσπέρασε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεύτερη φορά, αφού και στις προηγούμενες εκλογές είχε προκρίνει μη βουλευτή.

Τότε είχε προκρίνει ευρωβουλευτή και τώρα δήμαρχο. Σεβαστό. Σίγουρα θα μπορούσαν να παραπονεθούν οι πολίτες της Ευρώπης και οι δημότες των Αθηνών, θα μπορούσαν να το δουν και θετικά.  Ωστόσο και η Ευρωβουλή , όσο και ο Δήμος Αθηναίων συνιστούν ισχυρές βάσεις για μεγάλα άλματα. 

Πάμε Κυριακή ΠΑΣΟΚ και ακόμα πιο ψηλά!