Μπέσσυ Αργυράκη: Η γειτόνισσα του George Baldock συγκλονίζει περιγράφοντας όσα είδε κι άκουσε

Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού George Baldock έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κι όχι μόνο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 31χρονου οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος», ενώ πλέον αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή.

«Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς τέλος». Αυτές είναι οι δέκα λέξεις με τις οποίες η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη περιγράφει στην Espresso τις δραματικές στιγμές που έζησε και η ίδια, την ώρα που τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά για όσους αντίκριζαν το σώμα του 31χρονου άτυχου άνδρα στην πισίνα.

«Ήταν περίπου στις 20:30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: «Είναι στον πάτο, πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται!». Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένεια μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: «Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παιδιού. Δυστυχώς τέλος…». Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες» περιγράφει η Μπέσσυ Αργυράκη.