Σε απολογία ο Γιώργος Λιάγκας για το ρεπορτάζ στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την κατοικία στην οποία διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έγκληση εναντίον του δημοσιογράφου, ο οποίος καλείται να απολογηθεί για τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή του μετά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Αναφορές πως θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και στο ΕΣΡ

Παράλληλα και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αναμένεται να κληθεί ο δημοσιογράφος για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ολομέλεια του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, θα τεθεί από μέλη της ανεξάρτητης αρχής πως πρέπει ο παρουσιαστής, αλλά και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, να κληθούν άμεσα για απολογία.

Στο ΕΣΡ υπάρχουν ήδη αρκετές καταγγελίες από τηλεθεατές για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Παράλληλα όμως, όπως φαίνεται, το ΕΣΡ θα εξετάσει και καταγγελίες για άλλες εκπομπές και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτές για τον θάνατο του 31χρονου.