Η Αναπαράσταση της «Ναυμαχίας της Ναυπάκτου» στο IONIAN TV

453η Επέτειος | Μετάδοση Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 21.00

Με γνώμονα τη στήριξη του τοπικού πολιτισμού, η σύγχρονη τεχνολογία και ο Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός ΙΟΝΙΑΝ ΤV μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές. 

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 21.00 το βράδυ οι δημότες της πόλης της Ναυπάκτου εορτάζουν και αποδίδουν τιμές στους προγόνους τους για μία από τις πιο σημαντικές, ιστορικά, εκβάσεις στην ιστορία των ναυτικών συρράξεων.

Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί η αναπαράσταση της Ναυμαχίας, που θα γίνει στο Ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου. 

Το βράδυ του Σαββάτου, το Ενετικό Λιμάνι της πόλης μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σκηνικό σύγκρουσης των Δυνάμεων της Δύσης και των Οθωμανών, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων και επισκεπτών.

Το κορυφαίο γεγονός του Δήμου Ναυπακτίας, η εκδήλωση για τον Εορτασμό της 453ης  Επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, του ιστορικού γεγονότος που σημάδεψε την Ευρώπη και τον κόσμο, ζωντανά τηλεοπτικά και διαδικτυακά, στο ΙΟΝΙΑΝ TV. 

Δείτε ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του site ioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smart tv’s & phone’s σε IOS και Android: 

Link μετάδοσης και ενσωμάτωσης: https://www.youtube.com/watch?v=5xi0kNvuI1I 

Link Trailer: https://youtu.be/yOJbClxvpVI 

Μια μεγαλειώδης τηλεοπτική παραγωγή, αντάξια της ιστορικής σημασίας, αλλά και της μεγαλοπρέπειας της επετείου. 

ΙΟΝΙΑΝ, η Περιφερειακή τηλεόραση όπως πρέπει να είναι…