Χρήστος Βουλδής: Στο ΠΑΣΟΚ χρειζόμαστε αλλαγή σελίδας

Ο Χρήστος Βουλδής, Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και Ανάπτυξης Λογισμικού στην εταιρεία Intracom, πρώην πολιτευτής στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚ, σε δήλωσή του υπογράμμισε:

«Βγήκαμε από τη μαζική συλλογική εσωτερική διαδικασία όλοι νικητές, για το ΠΑΣΟΚ και την κοινωνία, με 303.223 υπογραφές. Εκπληρώθηκε ένα πολύ κοπιαστικό εγχείρημα λαϊκής δημοκρατίας για το οποίο αξίζουν τα εύσημα όλοι οι συμμετέχοντες.
Εγωισμοί και προσωπικοί πανηγυρισμοί δύσκολα χωρούν, διότι η σοφία του αποτελέσματος δείχνει πως απαιτείται σύνθεση και ομαδικότητα. Πολλά τα συμπεράσματα προς γνώση, αξιολόγηση και χάραξη πορείας.
Θεωρώ πως ο Παύλος Γερουλάνος διέθετε τα περισσότερα συγκολλητικά στοιχεία για να ανταπεξέλθει στον ρόλο του συντονιστή αυτής της προσπάθειας. Ηγεσία με σεβασμό στην κάθε τάση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων όλων των μελών, ακόμα και των φίλων. Η οριακή μη πρόκριση στον τελικό της Κυριακής, του προσδίδει ισχυρό εφαλτήριο για να διαδραματίσει ενωτικό ρόλο.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποτελεί το ισχυρό φαβορί και ο Χάρης Δούκας τον καταλύτη για αλλαγή σελίδας. Την επόμενη Κυριακή θα δώσω προβάδισμα στην αλλαγή σελίδας. Πιστεύω όμως πως ήδη έχουμε χαράξει ρότα για τη μεγάλη αλλαγή.