Κέλλυ Κελεκίδου: Για ποιο λόγο θεωρεί τον Βασίλη Καρρά «πατέρα» της

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζονται για τις νυχτερινές εμφανίσεις τους στο Buddha live club Athens, που βρίσκεται στην οδό Συγγρού. Η κάμερα του «Buongiorno» συνάντησε τους δύο τραγουδιστές κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα τους.

Η συνεργασία των δύο τραγουδιστών

Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε πως βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική περίοδο και πως χαίρεται που θα συνεργαστεί με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Το ‘Πιο μεγάλο παζάρι’ ήταν μία υπέροχη εμπειρία για μένα, Εισέπραξα μόνο τη χαρά και όχι την τοξικότητα. Κόντεψα να χάσω την ταυτότητά μου ως τραγουδιστής, με σταματούσε κόσμος και έλεγε πόσο καλός είμαι στην παρουσίαση».

Η επιστροφή της Κέλλυ Κελεκίδου στις πίστες

Ενθουσιασμένη που θα εμφανιστεί στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας μετά από πολλά χρόνια δήλωσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα πάνω από 9 χρόνια, ήταν επιλογή μου κατά βάση», δηλώνει αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η ιδιαίτερη σχέση της με τον Βασίλη Καρρά

«Για μένα ο Βασίλης Καρράς ήταν σαν μπαμπάς μου. Πολλές φορές μου τον θύμιζε. Ήταν και θα είναι ένας άρχοντας που πάντα θα μας συνοδεύει», είπε.

«Ο Νίκος Κουρκούλης ήταν στον γάμο της αδερφής μου και καμάρωνε. Αν έχω να πω κάτι, θα το ανακοινώσω εγώ», είπε για όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.