MEET THE EXPERTS: Συνάντηση με πλούσια θεματολογία στην Πάτρα

Θα ακολουθήσουν άλλες δυο ενημερωτικές - εκπαιδευτικές συναντήσεις

Το Πρόγραμμα «MEET THE EXPERTS - ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ ΣΑΣ» που υλοποιείται από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, επανήλθε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, με το θέμα: " Port – τι είναι, τι προσφέρει, πως διατηρείται σε άριστη κατάσταση " με ομιλήτρια την κα  Νούκου Αθηνά - Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια Επεμβατικής Ακτινολογίας Π.Γ.Ν.Π. "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ" 

Σκοπός του Προγράμματος «MEET THE EXPERTS» είναι η ενημέρωση  ασθενών με καρκίνο και του γενικού πληθυσμού, για όλα τα καίρια θέματα που έχουν σχέση με τον καρκίνο και στόχος να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ ιατρών και ενδιαφερομένων σε μια γλώσσα οικεία και κατανοητή στο ευρύ κοινό και να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τους ασθενείς και γενικά τους εμπλεκόμενους με το ζήτημα καρκίνος, που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να τεθούν στον θεράποντα ιατρό τους, αντλώντας έτσι όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την ασθένεια, τις θεραπείες, τη διαχείριση των παρενεργειών κτλ.

Ήταν μια συνάντηση με πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία, η οποία εμπλουτίστηκε με τα ερωτήματα τόσο των παρισταμένων όσο και των διαδικτυακών συμμετεχόντων, δημιουργώντας έτσι ένα γόνιμο διάλογο όπου συζητήθηκαν διεξοδικά περιπτώσεις και απορίες. 

74e02d2d-d8e9-4cd0-acb4-fdde45508681.jpg

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κα Άννα Μαστοράκου. 

Η συνάντηση μεταδόθηκε με live streaming από την σελίδα του συλλόγου στο facebook και το youtube όπου μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέξει και να την παρακολουθήσει.

Η 4η συνάντηση του προγράμματος  «MEET THE EXPERTS» πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. 

Θα ακολουθήσουν άλλες δυο ενημερωτικές - εκπαιδευτικές συναντήσεις το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2024.