O Χ. Μπονάνος στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές του Συλλόγου «Αγία Ελπίδα»

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές του Συλλόγου «Αγία Ελπίδα», επισκέφτηκε την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η οποία έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αλβανού, ο κ. Μπονάνος που συνοδευόταν από τον επιστημονικό συνεργάτη και σύμβουλό του, Ηλία Στεφανόπουλο, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο του Συλλόγου, τις δράσεις του, αλλά και τις ανάγκες του οι οποίες είναι πολλές και σημαντικές.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου “Αγία Ελπίδα”, λειτουργεί ως ένας τόπος ενδυνάμωσης και υποβοήθησης των παιδιών με νευροαναπτυξιακές διαταραχές, έχοντας δημιουργηθεί από τις οικονομίες και το υστέρημα των ίδιων των γονιών τους. Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί, ο κ. Μπονάνος τόνισε ότι η προσπάθειά των γονιών και των υποστηρικτών του Κέντρου, είναι αξιέπαινη και αξίζει το σεβασμό όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένου ότι για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, η έμπρακτη στήριξη του έργου του Συλλόγου “Αγία Ελπίδα”, πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.