Λίνα Σουλούκου: Υπό την προστασία των Aρχών η CEO της Ρόμα μετά τις απειλές των οπαδών

Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν κάτι παραπάνω από έντονη για τη Ρόμα που βλέπει μία ακόμη χρονιά να… χάνεται νωρίς και τον οργανισμό να θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και την Λίνα Σουλούκου στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

Η κάκιστη συγκομιδή (τρεις ισοπαλίες μία ήττα) έφερε την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όμως ο πρώην άσος των τζιαλορόσι ήταν τρομερά αγαπητός στις τάξεις των οπαδών και η απομάκρυνση του προκάλεσε την οργή τους.

Οργή που μεταφράστηκε με λεκτικές επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές έξω από το προπονητικό κέντρο, αλλά και μια καταιγίδα αρνητικών (sic) σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα για την κ.Σουλούκου καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι κακές σχέσεις της με τον Ντε Ρόσι τον οδήγησαν στην απόλυση.

Μάλιστα όπως είχε αναφέρει το protothema.gr τα ιταλικά ΜΜΕ από την πρώτη στιγμή είχαν βάλει στο στόχαστρο της την Ελληνίδα παράγοντα, τονίζοντας ότι με την έλευση της είχε προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές απομακρύνοντας ανθρώπους με πολυετή προσφορά στον σύλλογο, ενώ πρόσθεταν ότι είχε κακές σχέσεις και με τον Ζοσέ Μουρίνιο (τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο Ντε Ρόσι πέρσι).

«Λίνα το κακό της Ρώμης», ανέφερε το πανό που εμφανίστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, την ίδια ώρα που όλη η πόλη είχε γεμίσει με αυτοκόλλητα που καταφέρονται εναντίον της.

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα και τις απειλές να πιάνουν κόκκινο, οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης αποφάσισαν να θέσουν την κ. Σουλούκου και την οικογένεια της (τα δύο της παιδιά 8 και 3 ετών όταν πηγαίνουν σχολείο) υπό διακριτική προστασία.

Αυτό το μέτρο ισχύει από την περασμένη Πέμπτη και απομένει να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί ακόμη με τη Ρόμα να υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (19:00) την Ουντινέζε στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της…

Κι ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να… εκραγεί το Ολίμπικο με ότι αυτό συνεπάγεται.