Τα μηνύματα του υποψηφίου προέδρου του Επιμελητηρίου Αντώνη Κουνάβη, στην πρώτη, εντυπωσιακή, συγκέντρωσή του - ΦΩΤΟ

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΜΑ"

«Με φάρο το Επιμελητήριο θα δώσουμε προοπτική, ανάπτυξη και ελπίδα στην Πάτρα μας και την Αχαΐα μας», διεμήνυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους», Αντώνης Κουνάβης, μιλώντας σήμερα το πρωί σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, στο ξενοδοχείο «Μy Way».

Απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ο Αντώνης Κουνάβης κατέστησε σαφές ότι «η παράταξη “Επιμελητήριο για Όλους” δεσμεύεται ότι θα λειτουργήσει όπως ακριβώς υποδηλώνει το όνομά της, Για ένα Επιμελητήριο που θα είναι πραγματικά ανεξαιρέτως για όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς! Για ένα  Επιμελητήριο που θα λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος σύμβουλος και εταίρος για κάθε επιχείρηση, με σκοπό την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και την ευημερία της Αχαΐας».

photo-2024-09-22-15-27-07_2.jpg

Επιπλέον επεσήμανε: «Εμείς θα εξασφαλίσουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό, φιλικό, λειτουργικό. Που θα γίνει ο σύμμαχος και ο συνεργάτης κάθε επιχείρησης και κάθε επαγγελματία. Που θα αναζητά ευκαιρίες, προγράμματα για τα μέλη του και θα είναι κοντά τους σε κάθε βήμα, σε κάθε ανάγκη. Που θα ενώνει και δεν θα διχάζει

Και πρόσθεσε: «Θέλω να συμφωνήσουμε σε 6 επίθετα που θα καθορίσουν το Επιμελητήριο της επόμενης μέρας. Θα είναι ανεξάρτητο και δυνατό. Θα είναι φιλικό και ανοιχτό σε όλους. Θα είναι σύγχρονο και ανταγωνιστικό».

Στην ομιλία του, ο Αντώνης Κουνάβης θέλησε να δώσει κι έναν προσωπικό τόνο, διευκρινίζοντας: «Προσωπικά, ουδέποτε έκρυψα την κομματική ταυτότητά μου. Όμως, αυτή δεν με εμποδίζει να δεσμευτώ ότι ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας θα λειτουργήσω υπερκομματικά στηρίζοντας όλα τα μέλη μας, ενώ δεν θα διστάσω να χτυπήσω ακόμη και το χέρι στο τραπέζι, αν χρειαστεί, για να υπερασπιστώ τα δίκαια αιτήματα τους, όποιον κι αν έχω απέναντι μου.

Αυτό προκύπτει και από τον υπερκομματικό συνδυασμό μας, ο οποίος είναι μια ομάδα ανθρώπων με γνώσεις, με εμπειρία, με διάθεση και αγάπη προσφοράς για τον τόπο μας. Με ρωτούν κάποιοι: “Mα καλά, πως θα τα καταφέρεις να είσαι ταυτόχρονα πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ και επικεφαλής στο Επιμελητήριο. Θα λες ναι σε όλα; Πώς θα διεκδικήσεις από την κυβέρνηση;”

Φίλες και φίλοι έχω μάθει στη ζωή και τη δουλειά μου να αξιοποιώ ιδιότητες και να συνδυάζω δυνατότητες.

Μια δυνατότητα που μου δίνει ο συνδυασμός αυτός, είναι να σηκώνω το τηλέφωνο και να μιλάω – πειστικά-  με οποιονδήποτε στην κυβέρνηση, όσο ψηλά και αν είναι, για οτιδήποτε χρειάζεται η περιοχή μας.

Και ξέρετε ότι όταν εγώ βάλω κάτι στο μυαλό μου και έχω το δίκιο με το μέρος μου και εσάς στο πλευρό μου, δεν με σταματάει τίποτα. Κρατάω και τιμώ την ιδεολογική μου τοποθέτηση, αλλά πυξίδα μου είναι πάντα το συμφέρον της Πάτρας και της Αχαΐας».

photo-2024-09-22-15-27-06_9_1.jpg

Καταλήγοντας, και αφού ανέλυσε τις προτεραιότητες της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους» ο Αντώνης Κουνάβης προέτρεψε: Σήμερα, ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση για να φύγουμε από το σημερινό τέλμα. Σήμερα ξεκινάμε, όλοι μαζί!

Οι τρεις άξονες της διαχείρισής μας θα είναι οι εξής: Βιωσιμότητα, ανάπτυξη, αξία στην περιοχή μας!

H Πάτρα μας, η Αχαΐα μας, αξίζουν πολλά περισσότερα. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Είναι καιρός!»

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς, ο υφυπουργός Πολιτισμού, Ιάσονας Φωτήλας, η  αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», Πέτρος Ψωμάς.

Παρέστησαν, επίσης, πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας.