Συνεχίζονται τα προβλήματα με την έλλειψη νερού στα χωριά της δυτικής Αχαΐας – ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς νερό, το Γομοστό, η Κάτω Αχαΐα και χθες πρόβλημα είχε και η παραλία Καλαμακίου. 

Σε αναζήτηση της πηγής του κακού, ο πρόεδρος του συλλόγου Παραλίας Καλαμακίου Περικλής Ρογκάλας και ο πρόεδρος της ΤΚ Λιμνοχωρίου Π. Λοτσάρης, μετέβησαν στη γεώτρηση του Λιμνοχωρίου, όπου διαπίστωσαν διαρροή. Κάτι που είχε διαπιστώσει προ ημερών και η πρόεδρος του συλλόγου Παραλίας Λακκόπετρας Σοφία Πανίτσα, όταν αντιμετώπισαν πρόβλημα με το νερό στα σπίτια τους.

Στη φωτογραφία, τα πρόβατα προσπαθούν να ξεδιψάσουν από υδροφόρα, αφού στον Πολύλοφο δεν υπήρχε σταγόνα νερό στις αρχές Ιουλίου και για αρκετές ημέρες.

Από τη ΔΕΥΑΔ λαμβάνουμε ενημερώσεις για βλάβες στις γεωτρήσεις και προσπάθειες που καταβάλλονται για αποκατάσταση, όμως το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και μάλιστα ο Αύγουστος έρχεται «απειλητικά», αφού όπως είναι φυσικό, αυξάνεται η κατανάλωση νερού εκείνη την περίοδο. Επίσης στο επίσημο προφίλ της στο facebook, η ΔΕΥΑΔ έχει σταματήσει τις ενημερώσεις από τον Μάιο του 2017. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την περιοχή του Λιμνοχωρίου, όπου ο πρόεδρος του συλλόγου Παραλίας Καλαμακίου, εντόπισε το πρόβλημα με τη διαρροή νερού. 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ