Διαμαντοπούλου: Τώρα είναι η ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων

Την επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές και οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ να εναρμονιστούν με τις εξελίξεις των καιρών, επεσήμανε μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου

Μιλώντας σε ένα ακροατήριο εκατοντάδων πολιτών που της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, η υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Αννα Διαμαντοπούλου, δίνοντας έμφαση στην δυσμενή πολιτική συγκυρία και στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στη καθημερινότητα τους, υπογράμμισε την μεγάλη ευκαιρία που ανοίγεται για το ΠΑΣΟΚ.

«Το ότι οι πολίτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι θα ψηφίσουν»
«Το ότι οι πολίτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι θα ψηφίσουν. "Στρέφω το βλέμμα", σημαίνει ότι έχουμε εμείς μια μεγάλη ευκαιρία. Πιστεύω πάρα πολύ βαθιά ότι τώρα είναι η ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ όπως το ΄74 μίλησε στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων, να το κάνει και τώρα. Δεν θα γίνει με τους ίδιους όρους, γιατί τότε υπήρχε ο ενθουσιασμός της μετάβασης στη Δημοκρατία. Τώρα όμως υπάρχει μια απογοήτευση από την Δημοκρατία, αλλά μπορεί να το κάνει ως η μόνη εναλλακτική» ανέφερε η Άννα Διαμαντοπούλου και συμπλήρωσε .

www.iefimerida.gr"

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ