Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη με εκπροσώπους της Κιβωτού της Αγάπης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης δέχτηκε επίσκεψη στο γραφείο του,μη προγραμματισμένη, από εκπροσώπους των εργαζομένων της Κιβωτού της Αγάπης Πάτρας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πατρών Βίβιαν Σαμούρη, εκπρόσωποι του εργατικού κέντρου Πάτρας αλλά και η  Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα.

Ο κ. Ζαΐμης ζήτησε εκτεταμένη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ιδρύματος και των προβλημάτων του, προκειμένου να συνδράμει και αυτός στην διεκδίκηση και διασφάλιση μιας μακροχρόνιας βιώσιμης λύσης με κρατικούς πόρους. Ο ίδιος αναμένει από τους εργαζόμενους και την διοίκηση, ένα τεκμηριωμένο υπόμνημα με τα θέματα που τους αφορούν, ώστε να συμβάλλει και αυτός στην επίλυση των θεμάτων τους, με έμφαση στα επείγοντα.

Ο Αντιπεριφερειαρχης Αχαΐας, κ. Ζαΐμης δήλωσε: "Ο Περιφερειάρχης και όλοι οι συνεργάτες του σκύβουμε πάντα πάνω από τα κοινωνικά προβλήματα και ειδικά σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες κι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παραμένουμε πάντα δίπλα στην κοινωνία και έξω από κομματικές παρωπίδες. Μαζί οι Αχαιοί πρέπει και μπορούμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ