Ο πρίγκιπας Τζορτζ στο νηπιαγωγείο -Πώς του συμπεριφέρονται δάσκαλοι και συμμαθητές

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο... ΤΖΟΡΤΖ

Έκτη εβδομάδα στον παιδικό σταθμό και ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ένα παιδί σαν όλα τ' άλλα. Μπορεί να είναι πρίγκιπας, αλλά στο μοντεσοριανό σχολείο Westacre του Νόρφολκ αφήνει τον τίτλο έξω από το προαύλιο ή ίσως ακόμα πιο μακριά.

Ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που ό,τι φορέσει γίνεται τάση, είναι απλά ο «Τζορτζ». Έτσι τον φωνάζουν οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι του, όπως επιβεβαιώνουν βασιλικοί κύκλοι.

«Τζορτζ» γράφει και η ετικέτα στο πανωφόρι του, «Έλα να παίξουμε Τζορτζ», λένε οι συμμαθητές του. «Έλα να ζωγραφίσεις Τζορτζ» τον καλούν οι νηπιαγωγοί του. Ο ίδιος όπως λέγεται είναι ένα παιδί προσαρμοστικό και κοινωνικό στο ιδιωτικό σχολείο, το οποίο κοστίζει, όπως έχει γράψει η εφημερίδα Telegraph, 40 ευρώ την ημέρα.

Παρόλο που είναι νωρίς ο ξανθός μπόμπιρας κάνει… σχέδια για το μέλλον. Η πριγκίπισσα Κέιτ, δηλαδή η μαμά του, αποκάλυψε τους «πιθανούς στόχους» του μικρούλη, ο οποίος έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς.

Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο Τζορτζ;. Πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ-του μπαμπά του- και να φοιτήσει σε σχολή Ικάρων.



 

Διαβάστε επίσης