Γιατί ντύθηκε πρίγκιπας ο Γιώργος Αγγελόπουλος

είπε «ναι» στην πρόταση που του έγινε από το Make-A-Wish

Γιώργος Αγγελόπουλος ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του κοριτσιού, στο πλαίσιο δράσης του Make-A-Wish, και ντυμένος πρίγκιπας πάνω σε άμαξα εμφανίστηκε μπροστά της. Ακολούθησε ένα χειροφίλημα και στη συνέχεια τη συνόδευσε στο πάρτι που είχε στηθεί για εκείνη.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μία πολύ σοβαρή ασθένεια.  

Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980, και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά.

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 17 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στο Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πάνω από 600 εθελοντές εργάζονται ακούραστα, αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, αλλά και την ψυχή τους, προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο. 

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης