Επίσκεψή του Νικόλαου Μαργαρόπουλου στον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 ο Διοικητής της 2475 Ροταριανής Περιφέρειας Ροτ. Νικόλαος Μαργαρόπουλος πραγματοποίησε την επίσημη επίσκεψή του στον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα. Η υποδοχή του έγινε σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα σε γνωστό χώρο της Πάτρας παρουσία των μελών και φίλων του Ομίλου.

Στο προηγηθέν της εκδήλωσης Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διοικητής Νίκος γνωρίστηκε με τα μέλη του, άκουσε από τον Πρόεδρο του Ομίλου μας Ροτ. Κώστα Χρυσανθόπουλο, Ομ. Καθηγητή, τους στόχους και τον προγραμματισμό δράσης του Ομίλου κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς και επισήμανε τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την αντίστοιχη περίοδο. Παρών στο ΔΣ και ο Βοηθός Διοικητής Ροτ. Αλέξανδρος Ρίζος. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η ανακοίνωση του αιφνίδιου θανάτου του τέως Διοικητού Ροτ. Νίκου Κουζινόγλου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του. Ο Πρόεδρος Κώστας ανέγνωσε το πλούσιο βιογραφικό του Διοικητού μας Νίκου, ο οποίος στην συνέχεια ανέλυσε τον ρόλο και την τεράστια προσφορά του Διεθνούς Ρόταρυ στην κοινωνία, μέσα από έναν εύστοχο συγκερασμό των στόχων του Οργανισμού στα 119 χρόνια που πέρασαν από την δημιουργία του. Τόνισε ιδιαίτερα την πολύ υψηλή απόδοση των χρηματικών πόρων του Ροταριανού Ιδρύματος, που έχει σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή στις δράσεις μας κολοσσών, όπως το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates της  Μicrosoft.

Η βραδιά έκλεισε με το δείπνο που συνοδεύτηκε από το εξαιρετικό σπιτικό τσίπουρο που με γενναιοδωρία προσέφερε ο πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Ροτ. Θανάσης Διαμαντόπουλος και την θαυμάσια μουσική που επιμελήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Ροτ. Χρήστος Καφέζας.