Η εξομολόγηση της ηθοποιού Λουκίας Πιστιόλα: Έπαθε Πάρκινσον, αποσύρεται από το θέατρο

Η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αποκάλυψε ότι η φετινή της θεατρική συμμετοχή στην παράσταση «Blue Train» στο θέατρο Άλμα θα είναι και η τελευταία της καριέρας της λόγω του ότι διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

Όπως αποκάλυψε για το πρόβλημα της υγείας της «Έχω αρχίσει να έχω δυσαρθρία. Έπαθα Πάρκινσον και από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πέφτουν οι δυνάμεις σου και να θέλεις να πεθάνεις στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συνάδελφους σου. Με το Πάρκινσον δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο 100% και αυτό θέλει το θέατρο».

«Δεν θέλω να κάνω άλλο θέατρο και τηλεόραση»

Για το θέατρο και για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει, η Λουκία Πιστιόλα τόνισε πως, «Το «Blue Train» θα είναι η τελευταία μου παράσταση και αυτό γιατί παίζω μόνο 20 λεπτά. Τα παιδιά στο θέατρο με βοηθάνε για τον ρόλο μου. Το θέατρο είναι οικογένεια. Ανακάλυψα πέρυσι την Αίγινα. Είναι μία ήρεμη ζωή που βλέπεις τα ηλιοβασιλέματα. Κολυμπάω γιατί το επιβάλλει το Πάρκινσον. Η Αίγινα είναι μία επιλογή αναμενόμενη. Δεν θέλω να κάνω άλλο θέατρο και τηλεόραση».

Πηγή: dnews.gr