Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα - Τι θα δούμε φέτος

Η φετινή σεζόν βρίσκει τους σταθμούς με νέες παραγωγές σε ποσοστό 70%

Η αυλαία για τις σειρές σηκώνεται την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και πλέον το παζλ του φετινού προγράμματος ολοκληρώνεται με το πιο μεγάλο κομμάτι να μπαίνει στη θέση του.

Το δεύτερο κύμα θα ακολουθήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

ΑΝΤ1
Ενα μεγάλο ξενοδοχείο γεννά μεγάλες προσδοκίες

Είναι το μεγάλο στοίχημα για το κανάλι του Αμαρουσίου. Το «Grand Hotel», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00, είναι μία σειρά στην οποία ο ΑΝΤ1 προσδοκά πως θα συρεύσουν τα τηλεοπτικά πλήθη. Μία μεγάλη παραγωγή με τη σφραγίδα του κορυφαίου στο είδος Καραγιάννη, θα μας μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος… Κηφισιά 1925. Τρία χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή… Ολα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο Πέτρος, ο τολμηρός αδερφός της, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του… Θα προσπαθήσει να διεισδύσει στην καλή κοινωνία της εποχής, να αποκαλύψει ανείπωτες αλήθειες και σοκαριστικά μυστικά και να «ανοίξει» κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλίκης, κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μίας νέας, προοδευτικής γυναίκας, με ανοιχτό μυαλό, που για να σώσει την οικογενειακή περιουσία αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί τον φιλόδοξο και υπολογιστικό διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα. Στη σειρά του ΑΝΤ1 πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση και πολλοί άλλοι, σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και Γιάννη Βασιλειάδη.

ALPHA Special Premiere Week - Οι πρεμιέρες της μυθοπλασίας ALPHA, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο ALPHA από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα σειρά, σε μια ειδική εβδομάδα αφιερωμένη σε όλες τις πρεμιέρες του, με διπλά επεισόδια.

Την εβδομάδα ανοίγει με διπλό επεισόδιο η σύγχρονη δραματική σειρά «Ο Τιμωρός», μια ιστορία έρωτα κι εκδίκησης (Δευτέρα). Ακολουθεί η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» (Τρίτη), για να δώσει τη σκυτάλη στην ιστορία αγάπης, τον «Αγιο Ερωτα» (Τετάρτη), και τα δύο με διπλά επεισόδια. «Ο Γιατρός» επιστρέφει με διπλό επεισόδιο (Παρασκευή). Τέλος, η αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη Αγάπη» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

«Ο Τιμωρός» - Δευτέρα στις 21.00, διπλό επεισόδιο
Μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται στον ALPHA. Τρεις πρωταγωνιστές, ο Δημήτρης Λάλος, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίνα Καλογήρου, καλούνται να ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστές ενός ιψενικού τριγώνου. Ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος), ο Αλέξης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και η Ελλη (Μαρίνα Καλογήρου). Οι ισορροπίες μεταξύ τους αλλάζουν κάθε στιγμή και μεταβάλλονται ανάλογα με τα μυστικά και τις αποκαλύψεις, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δυνατά συναισθήματα. Και κάπου εκεί, οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά για την καρδιά της ίδιας γυναίκας, της Ελλης, του παιδικού τους έρωτα, που ο Αλέξης «έκλεψε» με δόλο από τον Μάρκο, μαζί με όλη του τη ζωή. Ο Μάρκος επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» - Τρίτη στις 21.00, διπλό επεισόδιο
Βροντάκηδες, Φουρτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα! Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Ανω και Κάτω Παπαριά; 23 χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο», η Τζέλα Δελαφράγκα -για την ακρίβεια η «κατάρα» της- επιστρέφει, για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Ολη η ελληνική τηλεόραση σε μια σειρά από το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Αννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος.

«Αγιος Ερωτας» - Τετάρτη στις 21.00, διπλό επεισόδιο και Πέμπτη στις 21.00
Ενας νεαρός ιερέας και καθηγητής Θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου.

«Ο Γιατρός» - Παρασκευή στις 21.00, διπλό επεισόδιο
Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA έχουν ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο COVID-19. Την πρώτη σεζόν ο Αντρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), «Ο Γιατρός», μετά τον πυροβολισμό στο κεφάλι και την απώλεια μνήμης που «γκρέμισε» την παλιά του ζωή, βρήκε έναν νέο βηματισμό και καινούριες ισορροπίες στη ζωή του. Φέτος θα έλθει αντιμέτωπος με νέα ιατρικά ζητούμενα αλλά και προσωπικές καταστάσεις. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, στα επεισόδια που έρχονται, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του COVID, συνεχίζουν να φροντίζουν με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας. Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη.

«Διάφανη Αγάπη» - Κυριακή στις 21.00
Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Σαφέστατα από την περιγραφή είναι κατανοητό πως πρόκειται για καθαρόαιμη δραματική ερωτική σειρά. Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Αννα Μάσχα.
 

MEGA
Επιστροφή στα γνώριμα

 

Η επιτυχημένη παραγωγή του MEGA «Η Γη της Ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00, με τον Δ' κύκλο επεισοδίων. Οι ζωές των γνώριμων ηρώων της Μάνης διασταυρώνονται με εκείνες των νέων προσώπων που μπαίνουν στη… γη της ελιάς και ένα ντόμινο εξελίξεων ξεκινά. Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Ελενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα κ.ά.

«Ταμπού»
Η παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων κρύβει ένα μυστικό που αναστατώνει τις ζωές των ηρώων της νέας δραματικής σειράς που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στο MEGA. Το «Ταμπού», η νέα σειρά μυστηρίου και πάθους, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου, καταγράφει την ιστορία γύρω από τα αδέρφια Καρτάλη επιστήθιοι φίλοι και ορκισμένοι εχθροί. Μια γυναίκα επιστρέφει στα Ιωάννινα και ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Μια παράνομη σχέση αναστατώνει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή των ηρώων της σειράς «Ταμπού». Πρωταγωνιστούν: Λευτέρης Ζαμπετάκης, Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη.

 

ΠΗΓΗ