Νεκρός βρέθηκε ο 40χρονος, που «κάρφωσε» με ψαροντούφεκο τον πατέρα του στον Βόλο

Στον 40χρονο που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του ανήκει το πτώμα, που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 19/09 σε θαλάσσια περιοχή του Βόλου, στα Πευκάκια, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου, που έκαναν την περισυλλογή, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών και το γεγονός πιστοποιήθηκε επίσημα από την ιατροδικαστική έκθεση: πρόκειται για τον Λ.Χ., τον 40χρονο Βολιώτη που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του.

 

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης 17/09 και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegononta.news, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και τα γεγονότα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δράστης πήρε φόρα με το μηχανάκι του και έπεσε σε γκρεμό πάνω από τη θάλασσα.

 

Έπαιρνε τηλέφωνο στο νοσοκομείο

Τραγική πτυχή της υπόθεσης αποτελεί η πληροφορία ότι ο 40χρονος, περίπου δυο ώρες μετά το χτύπημα στον πατέρα του, φέρεται να τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ένας άνδρας κάλεσε στο Νοσοκομείο και ζητούσε πληροφορίες για τον 69χρονο. Η υπάλληλος του απάντησε ότι δεν δίνονται πληροφορίες από το τηλέφωνο και τότε ο άνδρας δήλωσε πως είναι ο γιος του.

«Οι συγγενείς του είναι εδώ. Άμα θέλετε, ελάτε και εσείς να ενημερωθείτε», ήταν η απάντηση που πήρε ο 40χρονος από το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος που εκείνη την ώρα δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που πήγε με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι είχε χτυπηθεί από τον ίδιο του τον γιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ