Μίλαν: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Φονσέκα ο Σάρι

Ο Σάρι είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και αποχώρησε από τη Λάτσιο, και πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στους πάγκους πριν τον Ιανουάριο του 2025.

Η Μίλαν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν σε Ιταλία και Ευρώπη, καθώς έχει κερδίσει μόνο τη Βενέτσια. Στο πρωτάθλημα έχει ακόμη δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ και στο Champions League μπήκε με εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ και μάλιστα με ανατροπή.

Η εικόνα της, ωστόσο, είναι εκείνη, που προβληματίζει περισσότερο κι ενώ την Κυριακή έχει το ντέρμπι με την τυπικά γηπεδούχο Ίντερ για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Αυτό το παιχνίδι, εξάλλου, ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία του Πάουλο Φονσέκα. Τα ιταλικά ΜΜΕ φέρνουν τον Πορτογάλο στην πόρτα της εξόδου, ειδικά αν δεν πάρει τίποτα στο ντέρμπι του Μιλάνου, και παρουσιάζουν τους «ροσονέρι» να αναζητούν ήδη τον διάδοχό του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Gazzeta dello Sport», ο Μαουρίτσιο Σάρι, που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά απέρριψε την τεράστια πρόταση του τριφυλλιού, είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη Μίλαν στην περίπτωση που η διοίκηση του συλλόγου αποφασίσει να απομακρύνει τον Φονσέκα.

Πηγή:Filathlos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ