Λύγισε και τη Φενέρ με… Tyler Time και κατέκτησε το τουρνουά της Κρήτης ο Ολυμπιακός!

Σε ένα δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων της σεζόν 2024/25, ο Ολυμπιακός επικράτησε 73-30 της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε το τουρνουά προετοιμασίας IBT Crete.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από το -12 του δεύτερου μέρους, με τους Φίλιπ Πετρούσεβ να ισοφαρίζει το ματς με δύο τρίποντα στα τελευταία τρία λεπτά (68-58, 37') και να υπογράφει τη μεγάλη ανατροπή των Πειραιωτών.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έδειξε αυταπάρνηση στα τελευταία δευτερόλεπτα, διατήρησε την κατοχή στα κρίσιμα σημεία και πήρε στα δικά της χέρια την τελευταία επίθεση. Εκεί εμφανίστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που "εκτέλεσε" με απίθανο τρίποντο τους Τούρκους για να υπογράψει τη μεγάλη ανατροπή των ερυθρόλευκων από το -12 του δεύτερου μέρους (38-50, 25').

Σε μια αναμέτρηση που αναδείχθηκε σε θρίλερ, ο Ολυμπιακός διασταύρωσε τις δυνάμεις του με το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τους ερυθρόλευκους να χαμογελούν τελευταίοι στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού με πρωταγωνιστές τους Ντόρσεϊ (15 πόντοι), Βεζένκοβ (15 πόντοι) και Ράιτ (12 πόντοι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6, Γκος 2, Ράιτ 12(1), Λαρεντζάκης, Βιλντόσα 6(1), Βεζένκοβ 15(1), Παπανικολάου, Ντόρσεϊ 15(3), Πιτερς 7, Πετρούσεβ 8(2), Φουρνιε 2

sport24.gr