Ο Γιαννούλης… νίκησε τον Σάλιακα - Σπουδαίο διπλό για τη Βέρντερ των 10 παικτών!

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga πανηγυρίζει η Άουγκσμπουργκ! Με τον Γιαννούλη να ξεκινάει βασικός, η ομάδα του Γες Τόρουπ επικράτησε 3-1 της Σεντ Πάουλι του Σάλιακα, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ακολούθησε το δεύτερο, όπου έγιναν… όλα!

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε με κεφαλιά του Μάριους Βολφ (47'), ενώ είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης με τον Φίλιπ Τιτς να βρίσκει δίχτυα.

Η Σεντ Πάουλι αντέδρασε στο 75ο λεπτό, καθώς μείωσε με τον Μπουκχάλφα, αλλά η Άουγκσμπουργκ κλείδωσε το πρώτο της τρίποντο με τον Γιουσούφ Καμπανταγί στις καθυστερήσεις του αγώνα (90'+6'). Με την ήττα αυτή η νεοφώτιστη Σεντ Πάουλι έμεινε στον πάτο του πίνακα με μηδέν βαθμούς… όσους έχουν ακόμη Μπόχουμ και Χόλσταϊν Κιλ μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα!

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βέρντερ Βρέμης πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μάιντς για την πρώτη της -επίσης- νίκη! Ο Ντουκς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο 8', με τους γηπεδούχους να «απαντούν» στο 27' με τον Γιάε-Σουνγκ Λι. Στο δεύτερο 45λεπτο, δε, το πράγμα στράβωσε εντελώς, για τη Βέρντερ, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (60') ο Μάρκο Φριντλ! Παρ' όλα αυτά η ομάδα της Βρέμης βρήκε γκολ με τον Κον λίγα λεπτά αργότερα (69'), άντεξε στην πίεση, παρότι με παίκτη λιγότερο, και έφυγε με το διπλό!

sport-fm.gr