Ετοιμαζόταν για σπουδές στην Αεροπορία ο 19χρονος Γιάννης που σκοτώθηκε ακαριαία στο λούνα παρκ

Μόλις στα 19 του χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής του νεαρού Γιάννη, που είχε πάει για διακοπές στη Χαλκιδική και βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια των αδερφών του και της μητέρας του, κι ενώ διασκέδαζε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Μάλιστα όπως είπε η γιαγιά του παιδιού στο newsit.gr «ο Γιάννης μας ήταν να φύγει για σπουδές στην Αθήνα στην Αεροπορία και τώρα όλα γκρεμίστηκαν. Όλα έσβησαν μέσα σε μία στιγμή»…

Ο 19χρονος ανέβηκε μαζί με τον 16χρονο αδερφό του στο παιχνίδι, που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, και το οποίο έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. «Ετοιμαστείτε, θα φύγει δυνατά» φώναξε ο χειριστής του παιχνιδιού, που πάνω σε μία τρελή «κούρσα» έσπασε, με τον άτυχο Γιάννη να εκσφενδονίζεται και να χτυπά το κεφάλι του πάνω σε κολωνάκι.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, με την οικογένειά του, συντετριμμένη για τον χαμό του παιδιού τους, να ζητά απαντήσεις για τη λειτουργία του λούνα παρκ, όπου σκοτώθηκε ο Γιάννης.

newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ