Χαλκιδική: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 8χρονης που βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της κατασκήνωσης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τον θάνατο της 8χρονης Αγγελικής στην πισίνα της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική στις 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA και στην εκπομπή Εξελίξεις Τώρα» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η δικαστική έρευνα έχει ολοκληρωθεί ως προς την συγκέντρωση των στοιχείων. Παράλληλα τέσσερα άτομα δίνουν τις έγγραφες εξηγήσεις τους.

Μαρτυρίες

Στην δικογραφία αποκαλύπτονται σημαντικά στοιχεία και μαρτυρίες. Αρχικά η μαρτυρία ενός παιδιού που είδε το κοριτσάκι, την άτυχη 8χρονη για τελευταία φορά κάτω από το νερό, να φορά την μάσκα της και να την χαιρετά λίγο πριν πνιγεί. Η συγκεκριμένη μαρτυρία κρίνεται σημαντική, καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το παιδί.

Ακολούθως, σύμφωνα με τις καταθέσεις διαπιστώνεται ότι τα παιδιά-κατασκηνωτές λίγο πριν βγουν από την πισίνα έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία σε ένα σημείο της πισίνας που ήταν ρηχό.

Εκείνη την στιγμή ακούστηκε η φράση «Αγγελική χαμογέλα», και να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο κοριτσάκι με το ίδιο όνομα. Ωστόσο στην εν λόγω φωτογραφία δεν απεικονίζεται η Αγγελική ανάμεσα στα παιδιά.

Το νερό στην πισίνα ήταν θολό

Σε μία από τις δικογραφίες -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη- τα παιδιά φαίνεται να καταθέτουν ότι το νερό της πισίνας ήταν τόσο θολό που δεν φαινόταν αν κάποιο σώμα θα ήταν βυθισμένο. Στην δικογραφία εμφανίστηκαν εκ των υστέρων φωτογραφίες που δείχνουν το νερό της πισίνας να είναι διαυγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ