IONIAN TV: Απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις των ακολουθιών από την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου στην Κεφαλονιά

Στις 15 & 16 Αυγούστου

O τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων των Επτανησίων, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

O Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας προσφέρουν στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους, Κεφαλονίτες & Θιακούς τις απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις των εορταστικών τελετών και ακολουθιών από την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου στην Κεφαλονιά.

Δείτε ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω Καναλιού του YouTube, αλλά και της σελίδας στο Facebook του IONIAN TV: 

  • Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 στις 21:00, σε απευθείας μετάδοση από την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.
  • Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024 στις 08.00, σε απευθείας μετάδοση η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και η έξοδος του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τη Μονή του Αγίου.

ΙΟΝΙΑΝ η Περιφερειακή τηλεόραση όπως πρέπει να είναι…

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_D0PsHQ_lPw 

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

Άγιος Γεράσιμος Κεφαλονιά | Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία - Παρασκευή 16 Αυγούστου: https://www.youtube.com/watch?v=kkvTpjwOYfA