Άστατος σήμερα ο καιρός στην Πάτρα

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσουν βροχές τις πρωινές2 ώρες , ενώ στην συνέχεια θα έχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο φθάνοντας τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τις Σποράδες, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες και μέχρι το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές ή όμβρους τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.