Ημέρα κληρώσεων για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: Μαθαίνουν αντιπάλους στον τρίτο προκριματικό

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μπαίνουν τη Δευτέρα (22/7) στις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τους δύο πρώτους να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και τον Δικέφαλο στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Η Δευτέρα (22/07) είναι ημέρα κληρώσεων για τρεις ελληνικές ομάδες, με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να μαθαίνουν τις αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στις 13:00 θα διεξαχθεί στα γραφεία της UEFA στη Νιον η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει εάν αποκλείσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κληρωθούν με ένα από τα έξι ανίσχυρα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

Λουντογκόρετς – Ντινάμο Μινσκ
Σάντα Κολόμα – Μίντιλαντ
Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας
Μάλμε - Κλάκσβικ
ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ
Πανεβέζις – Γιαγκελόνια

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Παναθηναϊκός θα μάθει με ποιον θα παίξει αν αποκλείσει την Μπότεφ, ενώ ο ΠΑΟΚ μαθαίνει με ποιον θα παίξει αν αποκλειστεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. στο Champions League.

Στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, με την ΑΕΚ να μαθαίνει με ποιον θα παίξει αν αποκλείσει την Ίντερ Εσκάλδες και τους πράσινους ποιον θα βρουν απέναντί τους αν αποκλειστούν από την Μπότεφ στο Europa League.

https://www.sport24.gr/