Ολιγόλεπτο μπουρίνι έπληξε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

Ολιγόλεπτη κακοκαιρία «χτύπησε» το Καινούργιο χθες το απόγευμα. Ξαφνικά πολύ ισχυρές ριπές ανέμων έπληξαν την περιοχή με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα ,να σπάσουν κλαδιά και να αναποδογυρίσουν αντικείμενα και κάδοι απορριμμάτων .

 Στην περιοχή της Χαραυγής οι άνεμοι ξερίζωσαν δύο βερικοκιές, στην είσοδο του χωριού , στις στροφές υπήρξε πτώση κλαδιού ,κάδοι μετακινήθηκαν εντός του οδοστρώματος ,ενώ πτώση δέντρου είχαμε στα Αμπάρια ,όπως και διακοπή ηλεκτροδότησης στο Παναιτώλιο.  

Αυτήν την ώρα υπάρχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα και βροχή κατά διαστήματα 

Σύμφωνα με ανάρτηση αναγνώστριας ο ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε  ένα ακόμη δέντρο στην περιοχή της Χαραυγής

Εκτός από το Καινούργιο το απογευματινό ολιγόλεπτο ισχυρό μπουρίνι έπληξε και την Παραβόλα όπου ένα μεγάλο πεύκο δεν άντεξε τις ριπές των ανέμων και γκρεμίστηκε  εντός του οδοστρώματος στην περιοχή του αλσυλλίου με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο συμβάν επιλήφθηκαν εθελοντές και μόνιμοι πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού  Παραβόλας που τεμάχισαν το δέντρο και προχώρησαν σε διάνοιξη του δρόμου, επιτρέποντας την διέλευση στα οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί. 

Ολιγόλεπτο μπουρίνι έπληξε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

πηγή:.kainourgiopress.gr/

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα