Ολιγόλεπτο μπουρίνι έπληξε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

Ολιγόλεπτη κακοκαιρία «χτύπησε» το Καινούργιο χθες το απόγευμα. Ξαφνικά πολύ ισχυρές ριπές ανέμων έπληξαν την περιοχή με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα ,να σπάσουν κλαδιά και να αναποδογυρίσουν αντικείμενα και κάδοι απορριμμάτων .

 Στην περιοχή της Χαραυγής οι άνεμοι ξερίζωσαν δύο βερικοκιές, στην είσοδο του χωριού , στις στροφές υπήρξε πτώση κλαδιού ,κάδοι μετακινήθηκαν εντός του οδοστρώματος ,ενώ πτώση δέντρου είχαμε στα Αμπάρια ,όπως και διακοπή ηλεκτροδότησης στο Παναιτώλιο.  

Αυτήν την ώρα υπάρχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα και βροχή κατά διαστήματα 

Σύμφωνα με ανάρτηση αναγνώστριας ο ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε  ένα ακόμη δέντρο στην περιοχή της Χαραυγής

Εκτός από το Καινούργιο το απογευματινό ολιγόλεπτο ισχυρό μπουρίνι έπληξε και την Παραβόλα όπου ένα μεγάλο πεύκο δεν άντεξε τις ριπές των ανέμων και γκρεμίστηκε  εντός του οδοστρώματος στην περιοχή του αλσυλλίου με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο συμβάν επιλήφθηκαν εθελοντές και μόνιμοι πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού  Παραβόλας που τεμάχισαν το δέντρο και προχώρησαν σε διάνοιξη του δρόμου, επιτρέποντας την διέλευση στα οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί. 




πηγή:.kainourgiopress.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ