Δυτ. Ελλάδα: Ο γιός έδερνε την μάνα του, ο πατέρας πήγε να τους χωρίσει και πέθανε!

Την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του, άφησε προχθές το βράδυ 59χρονος, που διέμενε σε περιοχή του νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φέρεται να έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακού επεισοδίου και στην προσπάθειά του να χωρίσει τα συγγενικά του πρόσωπα, κατέρρευσε. Αν και διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, δυστυχώς ήταν αργά και ο 59χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Χθες διενεργήθηκε νεκροψία νεκροτομή και τα πρώτα ευρήματα φέρεται να έδειξαν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια (έμφραγμα). 

Από το σοκ, η σύζυγός του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Πύργου. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ατόμων (μελών της ίδιας οικογένειας) για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Οπως απεδείχθη ο γιός επιτέθηκε στην μητέρα την οποία έκανε… μαύρη στο ξύλο.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν και άλλοι. Ο πατέρας προσπάθησε να τους χωρίσει και υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε νεκρός.

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Κι άλλος πνιγμός σε παραλία – Τελευταίο μπάνιο για άνδρα στην Κάτω Αχαΐα