Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Τμήμα Δυτικής Ελλάδας: «Ισχυρή εκπροσώπηση της ΔΚΜ-ΤΔΕ στη Διοικούσα Επιτροπή του Κεντρικού ΤΕΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, σε ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά τις πρόσφατες διαδικασίες εκλογής Προέδρου, Προεδρείου και Διοικούσας Επιτροπής στο Τεχνικό Επιμελητήριο, συγχαίρουμε τον πρόεδρο της παράταξής μας, Γιώργο Στασινό, ο οποίος για ακόμη μια φορά (4η συνεχόμενη θητεία)  εξελέγη πρόεδρος του ΤΕΕ Ελλάδας. Μεγάλη τιμή για τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας αποτελεί η εκλογή του, επί χρόνια προέδρου της, Τσώνη Παναγιώτη στο προεδρείο του ΤΕΕ Ελλάδας και συγκεκριμένα στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου, καθώς και του Βασίλη Σιαδήμα στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ελλάδας, μετά την πρόσφατη επιτυχία του με τη μεγάλη εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συνάδελφοι σε όλη τη χώρα στις εκλογές της 19ης Μάϊου. Επίσης, ο Νίκος Σιαδήμας θα εκπροσωπήσει την ΔΚΜ-ΤΔΕ στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Ελλάδας. Ο Βασίλης Μπαρδάκης, μέλος της ΔΚΜ-ΤΔΕ και πρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, πρώτευσε σε σταυρούς και εξελέγη στην Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών. Στη Δυτική Ελλάδα, στη Διοικούσα Επιτροπή του περιφερειακού τμήματος του ΤΕΕ, την παράταξή μας θα εκπροσωπήσουν: Γιάννης Σελίμης, Θωμάς Γεωργίου και Γλυκερία Παπαδάμ.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγμένους, από όποια παράταξη κι αν προέρχονται, καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους, εκπροσωπώντας με υπευθυνότητα και εργατικότητα τους συναδέλφους μηχανικούς. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε τον κλάδο μας, καθώς τα ζητήματα που προκύπτουν είναι πολλά και σημαντικά. Η ΔΚΜ Δυτικής Ελλάδας ενισχυμένη, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των μηχανικών, του τεχνικού κόσμου και γενικά της τοπικής κοινωνίας με στόχο ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.