Στη φυλακή η «Νάνσυ» από την Πάτρα και άλλοι 4 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών

Ολοκληρώθηκαν μετά τις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης (11/7/24) οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων που απολογήθηκαν για το κύκλωμα εκβιαστών καταστηματαρχών κυρίως  στο Κέντρο της Αθήνας.

Οι πέντε εκ των έξι κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιαστών της Αθήνας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Μεταξύ αυτών και τα δύο φερόμενα αρχηγικά στελέχη καθώς και ο αδελφός της περιβόητης «Νάνσυς» η οποία στη σύντομη απολογία της στην ανακρίτρια η οποία διήρκησε περίπου 30 λεπτά αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Κατά πληροφορίες ανέφερε πως εκείνη αναλάμβανε να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να διευθετήσουν και να διεκπεραιώσουν κάποιες εκκρεμότητες που είχαν, είχε δηλαδή ένα καθαρά διεκπεραιωτικό ρόλο ενώ ανέφερε πως κανένας εκ των επιχειρηματιών δεν έχει καταθέσει σε βάρος της.

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν ενώ αφέθηκε με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας κατηγορούμενος που φέρεται να έκανε θελήματα.

Την ίδια ώρα, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι διάλογοι που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την «Νάνσυ» του κυκλώματος…

Μεταξύ άλλων, στις 16 Μαΐου του 2024 η όμορφη «αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης μιλάει στο τηλέφωνο με ένα άτομο και γίνεται λόγος για την Μύκονο.

Σπύρος: Στη Μύκονο τι θα κάνεις ρε;
Αρχηγός: Έχω δουλεια, έχω έλεγχο με την αρχαιολογία.
Σπύρος: Τα παίρνεις από παντού ρε Νάνσυ.
Αρχηγός: Ναι, όπως κι εσύ Σπύρο μου.

newsit.gr