Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων  μηνών, για κλοπή και απάτη με υπολογιστή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών

Εντοπίστηκαν χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου,  σε αποστραγγιστικό αυλάκι, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε το 1,5 μέτρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά τραπεζικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση αποτελούσαν προϊόντα κλοπής. O κατηγορούμενος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τον έλεγχο και αποπειράθηκε να διαφύγει.

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο,  από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, πέντε ημεδαποί άνδρες, διότι χθες το απόγευμα, με  την   χρήση μεταλλικών και ξύλινων ράβδων,  επιτέθηκαν  σε άνδρα και του προκαλέσουν βαριές σωματικές βλάβες. Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο μεταλλικές πτυσσόμενες ράβδους, ως μέσα τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δυο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ενήλικος ημεδαπός άνδρας και ένας 16χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον τελευταίο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,9 γραμμάρια κάνναβης. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου προέκυψε ότι ο ενήλικος πούλησε τις ναρκωτικές ουσίες στον 16χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ.