Πέθανε η Πόπη Κωνσταντοπούλου, δωρήτρια του Κωνσταντοπουλείου Ιδρύματος στην Πάτρα

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη

Έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, η Πόπη Κωνσταντοπούλου η οποία μαζί με την αδελφή της Αλίκη δημιούργησαν το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στο κοιμητήριο της Κηφισιάς.

Ψήφισμα στη μνήμη της Μεγάλης Ευεργέτιδος Πόπης Κωνσταντοπούλου

Mε τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου της Μεγάλης Ευεργέτιδος και δωρήτριας του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας, το Δ.Σ. του Ιδρύματος αφού εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός «δικού» μας ανθρώπου, μιας σπουδαίας γυναίκας και γνήσιας πατριώτισσας που με την προσφορά της αποτέλεσε «αχτίδα φωτός» για την κοινωνία μας και αξιοσέβαστο παράδειγμα αλτρουισμού και αγάπης προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της και να τους επιδώσει το παρόν ψήφισμα

-Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της, καθώς εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε το Ίδρυμα κατέστη αδύνατον να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του στην εξόδιο ακολουθία

-Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας και να δημοσιευθεί στον Τύπο το παρόν ψήφισμα

Η αείμνηστη Πόπη Κωνσταντοπούλου έκανε πράξη το όραμά της καλλιεργώντας υψηλά ιδανικά, ενώ με το έργο της αποτέλεσε πρότυπο συνδυάζοντας την ευαισθησία για τον άνθρωπο και την αγάπη για την πατρίδα! Το Κωνσταντοπούλειο της οφείλει πολλά και η παρούσα Διοίκηση αναλαμβάνει την ύψιστη υποχρέωση να συνεχίσει να πορεύεται σύμφωνα με τις ευγενείς προσδοκίες του Δωρητή της.

Αιωνία της η μνήμη!

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Βασίλειος Δελδήμος