Νύχια: Όταν η φρουτοσαλάτα δεν είναι μόνο για να τρώγεται!

Οι τάσεις νυχιών φέτος το καλοκαίρι «δίνουν και παίρνουν» και είμαστε σίγουρες πως δεν ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε.

ις τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα συγκεκριμένο nail trend να κάνει «κατάληψη» στη ροή μας στο Instagram και το TikTok: είναι τα “fruit salad nails”, δηλαδή τα νύχια που φέρουν πάνω τους πολλά και διαφορετικά φρούτα δημιουργώντας μια λαχταριστή φρουτοσαλάτα στα άκρα κάθε γυναίκας.

Τι είναι τα “fruit salad nails”

Τα νύχια-φρουτοσαλάτα προκαλούν τη φαντασία για συνδυασμούς φρούτων που λατρεύετε να έχετε στο πιάτο σας ή άλλους, πιο τολμηρούς, που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Αυτό τα κάνει αρκετά ευέλικτα, οπότε μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε τους δικούς σας φρουτένιους συνδυασμούς. Η τάση των “fruit salad nails” είναι τέλεια για το καλοκαίρι, όπου το mani μας θέλουμε να είναι πιο παιχνιδιάρικο και χαριτωμένο.

Πώς θα τα αποκτήσετε

Εάν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας “fruit salad nails”, η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Αρχικά, θα πρέπει να εξοπλιστείτε με αρκετά αυτοκόλλητα νυχιών με φρούτα, αφού αποτελούν και τον πρωταγωνιστή αυτού του μανικιούρ. Φυσικά, εάν πιάνει το χέρι σας, μπορείτε και να τα ζωγραφίσετε. Αρχικά, λιμάρετε τα νύχια σας, για να τους δώσετε το σχήμα και το μήκος που επιθυμείτε. Οι nail artists υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο nail design δείχνει πιο ωραίο σε μακριά νύχια, καθώς υπάρχει μεγάλη επιφάνεια για να μπουν πολλά φρούτα -η εκδοχή της Hailey Bieber είναι η αγαπημένη μας. Φυσικά, εάν θέλετε κάτι πιο μίνιμαλ, πάτε με κοντό μήκος.

Έπειτα, εφαρμόστε στην επιφάνεια των νυχιών ένα διάφανο base coat και μόλις στεγνώσει απλώστε μία στρώση από ένα βερνίκι νυχιών σε γαλακτερό ή διάφανο ροζ χρώμα. Εάν θέλετε να βάλετε χρώμα στο mani σας, προτιμήστε αποχρώσεις, όπως κίτρινο, ροζ, λιλά ή baby blue. Τέλος, κολλήστε τα αυτοκόλλητα με τα φρούτα σε όποια σημεία θέλετε πάνω στα νύχια και είστε έτοιμες.

Top tip: Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αυτό το σχέδιο και με άλλες τάσεις στα νύχια. Οι nail artists προτείνουν να ταιριάξετε τα “fruit salad nails” με τα “glazed aura nails”, το “negative space” μανικιούρ, ακόμα και το γαλλικό και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.vita.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ