Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου όταν φοράς makeup

Η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας μας, καθώς και για τη νεανική της εμφάνιση. Το αντηλιακό μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου και προστατεύει το δέρμα από διάφορες παθήσεις, όπως για παράδειγμα η υπερμελάγχρωση. Είναι επίσης απίστευτο το γεγονός ότι η συστηματική χρήση αντηλιακού μπορεί ακόμη και να μειώσει τα ορατά σημάδια γήρανσης μετά την εμφάνισή τους.

Είναι επίσης γνωστό ότι πρέπει να εφαρμόζουμε εκ νέου το αντηλιακό μας, κάθε δύο ώρες για την καλύτερη άμυνά μας ενάντια στον ήλιο. Αυτό όμως, πολλές φορές μπορεί να γίνεται δύσκολο όταν φοράμε makeup, καθώς μπορεί να αλλοιώσει το makeup look μας. Πώς όμως τελικά μπορούμε να είμαστε συνεπείς στην επανεφαρμογή του αντηλιακού μας;

Αφού καθαρίσουμε το πρόσωπό μας και εφαρμόσουμε τα αγαπημένα μας skincare προϊόντα, περιμένουμε μερικά λεπτά έως ότου απορροφηθούν και έπειτα εφαρμόζουμε το αντηλιακό. Μετά ακολουθούμε τη makeup ρουτίνα μας. Κάθε δύο ώρες χρειάζεται να ανανεώνουμε την αντηλιακή μας προστασία. Για να είμαστε απόλυτα συνεπείς, θα πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας το κατάλληλο προϊόν. Έναν σύμμαχο ομορφιάς για την προστασία της επιδερμίδας μας από τον ήλιο, αλλά και το μακιγιάζ μας: τα διάφανα αντηλιακά προσώπου σε μορφή spray με ματ φινίρισμα!

jenny.gr