Gisele: Χώρισε με τον σύντροφό της, εξαιτίας του άγχους που προκαλούσε η κατάσταση με τον πρώην σύζυγό της

ΗGisele Bündchen και ο Joaquim Valente φέρεται να χώρισαν λόγω του πρόσθετου ελέγχου στο ειδύλλιό τους μετά την πίεση που τους ασκούσαν τα Μέσα, αφού ο πρώην σύζυγος του μοντέλου, Tom Brady και εκείνη πήραν διαζύγιο.

Μία πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου δήλωσε στο InTouch Weekly την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, ότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάρα πολλά για τον Valente, ο οποίος ήταν προπονητής της Bünchen στο ζίου-ζίτσου πριν η σχέση τους πάρει άλλη μορφή πέρυσι.

«Ο Joaquimείναι ένας συνηθισμένος τύπος», δήλωσε η πηγή. «Δεν είναι συνηθισμένος σε όλη την προσοχή που λάμβανε».

Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς χώρισαν η Bündchen και ο Valente δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από τα τέλη Απριλίου.

Η πηγή είπε, επίσης, ότι τα πράγματα πήραν μια τροπή προς το χειρότερο μετά το επεισόδιο του Netflix στο οποίο ο Brady έκανε αρκετές αιχμές για τον προπονητή και την πρώην σύζυγό του.

«Ο Joaqim έγινε μέρος του αστείου. Ο κόσμος άρχισε πραγματικά να τον ρωτάει αν αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε το ζευγάρι», πρόσθεσε η πηγή. «Το μισούσε αυτό».

Η Giselle Bündchen και ο Tom Brady επιβεβαίωσαν τον Οκτώβριο του 2022 ότι χώρισαν έπειτα από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους, η Bündchen και ο Valente εθεάθησαν μαζί στην Κόστα Ρίκα με τα παιδιά της.

Ωστόσο, εκείνη την εποχή, αρνούνταν τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, καθώς ο Valente ήταν προπονητής ζίου-ζίτσου της οικογένειας.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριου του 2024.