Πάτρα: Χαμός σε μεγάλο βενζινάδικο – Υπάλληλος κατηγορείται ότι τα τσέπωνε… επί 2,5 χρόνια! Είχε και συνεργό

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Στα “δίχτυα” των Αστυνομικών Αρχών της Πάτρας, έπεσε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία κατηγορείται για υφαρπαγή μεγάλου χρηματικού ποσού, από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 πρόκειται για μεγάλο πρατήριο υγρών καυσίμων της αχαϊκής πρωτεύουσας και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα επί 2,5 χρόνια κατάφερε να υφαρπάξει περίπου 293.000 ευρώ.

Δεν δρούσε όμως μόνη της καθώς είχε και συνεργό, επίσης γυναίκα η οποία συνελήφθη και αυτή από την Αστυνομία.

Με την σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία, οι δύο κατηγορούμενες θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών.

Νίκος Α. Σύφαντος

 

 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για την εισβολή στη Νομική

Τραγανές μελιτζάνες στο φούρνο με παρμεζάνα

Νεκρή αρκούδα από πυροβόλο όπλο

Επιστήμονες εκτύπωσαν τρισδιάστατα βιοϋλικό μέσα στο σώμα με τη χρήση υπερήχων

Ο αντιπρόεδρος Βανς προσκαλεί τον Πάπα Λέοντα να επισκεφθεί τις ΗΠΑ και να συναντηθεί με τον Τραμπ

Συνδυασμός φαρμάκων μειώνει την «κακή» χοληστερόλη κατά 49%

Χάνουμε τον πλούτο

Σ. Φάμελλος: Στην Παλαιστίνη συντελείται μια γενοκτονία από το Ισραήλ