Πάτρα: Χαμός σε μεγάλο βενζινάδικο – Υπάλληλος κατηγορείται ότι τα τσέπωνε… επί 2,5 χρόνια! Είχε και συνεργό

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Στα “δίχτυα” των Αστυνομικών Αρχών της Πάτρας, έπεσε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία κατηγορείται για υφαρπαγή μεγάλου χρηματικού ποσού, από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 πρόκειται για μεγάλο πρατήριο υγρών καυσίμων της αχαϊκής πρωτεύουσας και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα επί 2,5 χρόνια κατάφερε να υφαρπάξει περίπου 293.000 ευρώ.

Δεν δρούσε όμως μόνη της καθώς είχε και συνεργό, επίσης γυναίκα η οποία συνελήφθη και αυτή από την Αστυνομία.

Με την σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία, οι δύο κατηγορούμενες θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών.

Νίκος Α. Σύφαντος

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της