Πώς να αποκτήσετε το Sunset Blush look

Η νέα τάση μακιγιάζ στο TikTok ακούσει στο όνομα Sunset Blush και μυρίζει καλοκαίρι και…ηλιοβασίλεμα! Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε δύο ή περισσότερες αποχρώσεις ρουζ και ένα υγρό highlighter.

Το ρουζ εμπνευσμένο από την ανατολή του ήλιου άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα αφού η δημιουργός ομορφιάς Alissa Janay δημοσίευσε ένα βίντεο στις αρχές Απριλίου, στο οποίο βάζει δύο φωτεινές αποχρώσεις υγρού ρουζ, ένα υγρό highlighter και τα αναμειγνύει όλα μαζί.

Είναι ένας όμορφος τρόπος να πειραματιστείτε με διαφορετικές φωτεινές αποχρώσεις και χρυσό για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εφέ διαβάθμισης που βλέπουμε συνήθως μόνο στα μάτια.

Πώς να αποκτήσετε το Sunset Blush look

Το ρουζ ηλιοβασιλέματος περιλαμβάνει την ανάμειξη ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινων αποχρώσεων ρουζ με ένα highlighter για τη δημιουργία μιας διαβάθμισης που μιμείται μια από τις ομορφότερες σκηνές της φύσης. Αν θέλετε να αναπαραστήσετε την εκδοχή της Janay, ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα ροζ ρουζ στα ζυγωματικά σας (κοντά στους κροτάφους σας), ένα πορτοκαλί ρουζ λίγο πιο κάτω και ένα highlighter πάνω από τα δύο ρουζ (κοντά στην εξωτερική γωνία του ματιού σας.)

Για να αποτυπώσετε την ουσία ενός ηλιοβασιλέματος, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προτείνουν να επιλέξετε αποχρώσεις σε θερμούς τόνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ