Ονειρική εμφάνιση με 100άρα και Γιάννη παρόντα για την Εθνική που δήλωσε «πανέτοιμη» για το Προολυμπιακό!

Η Ελλάδα ήταν επιβλητική για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, διέλυσε τις Μπαχάμες με 102-75 και κατέκτησε το Τουρνουά Ακρόπολις με 2/2 νίκες. Ζέστανε τις μηχανές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (14π.), πρώτος σκόρερ ο Μήτογλου (18π.), πήρε σκορ απ' όλους ο Βασίλης Σπανούλης.

Επιβλητική για ακόμα μια φορά η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με φοβερή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα… διέλυσε τις Μπαχάμες με 102-75 και κατέκτησε άτυπα το Τουρνουά Ακρόπολις.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ήταν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι συνεπής σε άμυνα και επίθεση, επέβαλαν τον ρυθμό τους, έτρεξαν το γήπεδο μοιράζοντας 38 ασίστ και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις Μπαχάμες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε… αύρα ΝΒΑ στην ομάδα και μετά από μεγάλο διάστημα ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα. Ο σούπερ-σταρ της Εθνικής έπαιξε 15’ σκόραρε 14 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ για την Ελλάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου με 18 πόντους, με τον Κώστα Παπανικολάου να συμπληρώνει 14 πόντους. Πολύ καλή παρουσία και από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους και 11 ασίστ!.

Από την αντίπερα όχθη πρώτος σκόρερ ήταν ο Στορ με 14 πόντους, με τον Εντγκεκόμπε να μετρά 13 πόντους και τον ΝΒΑer Mπάντι Χιλντ να μένει στα χαμηλά με 9 πόντους και 4/15 πόντους.

sdna.gr