Γιώργος Μαζωνάκης: Ο όρος που έθεσε στην Κατερίνα Καινούργιου για να της δώσει συνέντευξη

Tο πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή αυτό η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησής τους, αλλά και τον όρο που της έθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Ήταν να κάνουμε μια συνέντευξη λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μετά ο Γιώργος Μαζωνάκης για τους δικούς του λόγους δεν ήθελε να μιλήσει και όταν με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι σε εσένα θέλω να μιλήσω και να δώσω την πρώτη μου συνέντευξη μετά από πολύ καιρό και με αυτά που έχουν ακουστεί, λέω “με τιμά πάρα πολύ”. Μου ζήτησε κάτι όμως.

Μου ζήτησε στην αρχή να βγούμε λίγο οι δυο μας για να συζητήσουμε κάποια πράγματα από κοντά. Με κάλεσε σπίτι του, πήγαμε για ένα φαγητό, παρόλο που τον γνωρίζω χρόνια, τον σέβομαι, αλλά δεν είχαμε έρθει πιο κοντά», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Θέλω να σας πω ότι μετά από αυτές τις φορές τον αγάπησα και ένιωσα μια αδυναμία, ένα συναισθηματικό δέσιμο. Καμιά φορά όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται και ανοίγονται ο ένας στον άλλον για προσωπικά τους και παιδικά τους βιώματα, βρίσκουν κάποια κοινά στοιχεία, τα οποία μπορεί να τους έχουν πληγώσει. Έχει μιλήσει για τα πάντα στη συνέντευξη.

Μου ζήτησε η συνέντευξη να γίνει στον πληθυντικό, το σεβάστηκα απολύτως, ούτως ή άλλως εγώ πάντα έτσι ξεκινάω και όταν ο άλλος μου πει και νιώσει άνετα θα μιλήσουμε στον ενικό. Είδα έναν άνθρωπο αρκετά πληγωμένο. Τον είδα και αποφασισμένο και σαν να έχει λυτρωθεί από κάτι. Ο Γιώργος Μαζωνάκης απάντησε σε όλα, δεν μου είπε σε κάτι “μη με ρωτήσεις”. Καλύτερος από ποτέ. Πιστεύω ότι μέσα του έχει πληγωθεί, όμως έχει πάρει και κάποια σημαντικά μαθήματα. Μετά από αυτή τη συνέντευξη θα υπάρξουν αντιδράσεις», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.govastileto.gr/