Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με την αδελφή του

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα 24ωρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά κατά της αδελφής του, Βάσως Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του.

Όπως αποκάλυψε το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, ο τραγουδιστής που κατάγεται από την Κρήτη βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» και ο κ. Μαντάς έχει αναλάβει τη νομική του εκπροσώπηση.

Ήδη, μάλιστα, κατατέθηκε και εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή, πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος της περιουσία που δημιούργησε.

https://www.govastileto.gr/