Λάκης Γαβαλάς: Όλες οι σχέσεις μου έβγαλαν την επιθυμία να παντρευτώ, γι’ αυτό και τις παράτησα

Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον γάμο και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο παράτησε όλες του τις σχέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Όλες οι σχέσεις μου έβγαλαν την επιθυμία να παντρευτώ, γι’ αυτό και τις παράτησα. Γιατί δεν είχα χρόνο. Τι λες καλέ; Να χάσω τα κοσμικά, να κάτσω εγώ να παντρολογούμαι, μετά να μείνει έγκυος, μετά να βρίσκουμε παιδιά, ξανθό, μελαχρινό; Άσε με καλέ με όλα αυτά! Events και πάλι events».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα είχε αναφέρει: «Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά».

Μιλώντας για την πρώην σύζυγό του, στην ίδια συνέντευξη, είχε εξηγήσει ότι: «Μου είπαν τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη .Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Θα τη φλέρταρα και πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά».

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ