Πάτρα: Όλα όσα έγιναν χθες στο θέατρο Απόλλων με την Άννα Βίσση-Τα καρναβαλικά γυρίσματα για το "Σπίτι με το Mega"-ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

 

Χαμός χθες στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων για την Αννα Βίσση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήλθε στην Πάτρα στο πλαίσιο της εκπομπής «Σπίτι με το Mega»

Στο Θέατρο Απόλλων εκτός από τους μουσικούς και την Άννα Βίσση, βρέθηκαν και δεκάδες καρναβαλιστές , που έδωσαν αποκριάτικο τόνο στην εκπομπή.

Επιπλέον, αναμένεται να γίνουν και κάποια γυρίσματα σε άλλους χώρους, όπως είναι το καρναβαλικό συνεργείο, ενώ θα υπάρχουν και βίντεο από παλαιότερα καρναβάλια, καθώς και μαρτυρίες πολλών πρωταγωνιστών της πατραϊκής αποκριάς. 

Ολα αυτά θα παρουσιαστούν το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς από το MEGA.

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ ήταν προσκεκλημένη σε παραγωγή του MEGA που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Δτρικής Ελλάδας και ο Δήμος Πατρέων σε έναν διαφορετικό «Σπίτι με το Mega» αφιερωμένο στο Πατρινό Καρναβάλι.

Από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, η Άννα Βίσση ξεσήκωσε με τα τραγούδια της και την άψογη σκηνική της παρουσία, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Πατρινό Καρνβάλι. Στο Δημοτικό Θέατρο βρέθηκαν εκπρόσωποι καρναβαλικών πληρωμάτων με τα γυρίσματα να διαρκούν αρκετές ώρες και να ολοκληρώνονται τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΈΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Η ΔΗΛΟΦΙΛΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ