Σοκ και οδύνη: “Έσβησε” κοριτσάκι 5 ετών στο νοσοκομείο του Ρίου!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε οικογένεια από την Άρτα, χάνοντας το κοριτσάκι τους σε ηλικία μόλις 5 ετών!

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με πολύ βαριά συμπτώματα λοίμωξης, από την πόλη της Ηπείρου, στο νοσοκομείο του Ρίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κατέληξε προκαλώντας θρήνο στους οικείους του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να έκανε κάποιος κακό στο κοριτσάκι (δεν έφερε μώλωπες ή εκδορές).

Για την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 5χρονου παιδιού θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)