Σοκ και οδύνη: “Έσβησε” κοριτσάκι 5 ετών στο νοσοκομείο του Ρίου!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε οικογένεια από την Άρτα, χάνοντας το κοριτσάκι τους σε ηλικία μόλις 5 ετών!

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με πολύ βαριά συμπτώματα λοίμωξης, από την πόλη της Ηπείρου, στο νοσοκομείο του Ρίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κατέληξε προκαλώντας θρήνο στους οικείους του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να έκανε κάποιος κακό στο κοριτσάκι (δεν έφερε μώλωπες ή εκδορές).

Για την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 5χρονου παιδιού θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Πάτρα: Χαρίζουν ζωή τα παιδιά της Αρτας – Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς: “Η καρδιά του αετού μας θα πετάει” – ΦΩΤΟ

Προχωρά τις διαδικασίες για τον καθαρισμό του λιμενίσκουΤσουκαλεΐκων ο Φωκίων Ζαΐμης – Ευρεία σύσκεψη φορέων στην Π.Ε. Αχαΐας

Συνελήφθη ο influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης

ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Ανδρέα Κυριακόπουλου

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη

Στον Κορινθιακό ο αγώνας «Τριζόνια 2025» του ΙΟΠατρών

Σούντζαϊ Καπούρ: Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος φίλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ – Τον τσίμπησε μέλισσα στο στόμα

Πάτρα: Σύλληψη γυναίκας μετά την πτώση σοβάδων