Πάτρα: Δεν ξανάγινε – Παράτησε τη μηχανή του για να αποφύγει το μπλόκο και την επόμενη μέρα δήλωσε κλοπή! (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Απίστευτο κι όμως… Πατρινό!

Οδηγός μηχανής δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την παράτησε και την επόμενη μέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να δηλώσει κλοπή! Προφανώς όμως οι αστυνομικοί ήταν ενήμεροι και τον “τσίμπησαν”.

Όλα συνέβησαν προ ημερών στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, όταν ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθησε μίνι καταδίωξη στο κέντρο της πόλης και ο άνδρας εγκατέλειψε την μηχανή και εξαφανίστηκε.

Είχε όμως την φαεινή ιδέα να πάει την επόμενη μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και να καταγγείλει την κλοπή του οχήματός του. Οι αστυνομικοί όμως τον συνέλαβαν, ενώ όπως προέκυψε είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα.

Πάτρα: Δεν ξανάγινε - Παράτησε τη μηχανή του για να αποφύγει το μπλόκο και την επόμενη μέρα δήλωσε κλοπή! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Δεν ξανάγινε - Παράτησε τη μηχανή του για να αποφύγει το μπλόκο και την επόμενη μέρα δήλωσε κλοπή! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε γυναίκα! ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Πάτρα: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα στα Δεμένικα – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Ακυβέρνητο σκάφος στο Αίγιο

Πάτρα: Δικυκλιστής έπεσε στις μπάρες του τρένου και τραυματίστηκε

Τραγωδία: ΙΧ καρφώθηκε σε ελιά, νεκρός ένας ανήλικος!

Πάτρα: Άφησε τον 3χρονο γιο του μόνο του στο πεζοδρόμιο και συνελήφθη

Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε παραλίες της Αχαΐας