Πάτρα: Δεν ξανάγινε – Παράτησε τη μηχανή του για να αποφύγει το μπλόκο και την επόμενη μέρα δήλωσε κλοπή! (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Απίστευτο κι όμως… Πατρινό!

Οδηγός μηχανής δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την παράτησε και την επόμενη μέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να δηλώσει κλοπή! Προφανώς όμως οι αστυνομικοί ήταν ενήμεροι και τον “τσίμπησαν”.

Όλα συνέβησαν προ ημερών στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, όταν ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθησε μίνι καταδίωξη στο κέντρο της πόλης και ο άνδρας εγκατέλειψε την μηχανή και εξαφανίστηκε.

Είχε όμως την φαεινή ιδέα να πάει την επόμενη μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και να καταγγείλει την κλοπή του οχήματός του. Οι αστυνομικοί όμως τον συνέλαβαν, ενώ όπως προέκυψε είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα.

Πάτρα: Δεν ξανάγινε - Παράτησε τη μηχανή του για να αποφύγει το μπλόκο και την επόμενη μέρα δήλωσε κλοπή! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Δεν ξανάγινε - Παράτησε τη μηχανή του για να αποφύγει το μπλόκο και την επόμενη μέρα δήλωσε κλοπή! (ΦΩΤΟ)

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)