Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

 

 

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως «πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

Όπως επισημαίνει, «το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πώς βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με νεότερη ανάρτησή του διευκρινίζει ότι: 

«Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης