Πάτρα: Γυναίκα πήγε να γεννήσει στο νοσοκομείο και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ tEMPO24.NEWS

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και πιο συγκεκριμένα, στη μαιευτική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ειδικότερα, γυναίκα Ρομά προσήλθε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, όμως όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να γίνει η εισαγωγή της κάτι φάνηκε ότι δεν πήγαινε καλά σε ότι αφορά στα στοιχεία της.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ενημερώθηκε η Αστυνομία και όπως προέκυψε η γυναίκα δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Επειδή λόγω της κατάστασής της η γυναίκα δεν μπορούσε να συλληφθεί, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Brownies με cottage
30/01/2026 | 08:59

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)