Χαμός στο Θέρμο! Συλλήψεις συμβούλων της αντιπολίτευσης μετά από μήνυση του Δημάρχου Σπ. Κωνσταντάρα

Έκανε πράξη τα όσα ανήρτησε ο δήμαρχος Θέρμου για την μείζονα αντιπολίτευση και τη μήνυση που προτίθετο να καταθέσει , μετά την ανακοίνωση της παράταξης την οποία και χαρακτήρισε συκοφαντική.

Σήμερα Πέμπτη ο κ. Κωνσταντάρας προχώρησε σε υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης και το μεσημέρι εκδόθηκε σχετική εισαγγελική παραγγελία.

Σε εφαρμογή αυτής, αστυνομικοί στο Θέρμο προχώρησαν σε αναζητήσεις και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, έχουν συλληφθεί τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενω οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Χθες Τετάρτη 12/2 οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Σκούρα, όπως και ο επικεφαλής, είχαν υπογράψει κοινή ανακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων κατηγορούσαν τον δήμαρχο Θέρμου, ότι προέβη σε «υπόγεια συναλλαγή με την ΤΕΡΝΑ κάτω από το τραπέζι», ώστε να εξασφαλιστει η υποστήριξη του στο έργο της αντλησοταμίευσης.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)